Voorverkoop Jaarboek Twente 2018

Voorverkoop Jaarboek Twente 2018

Mockup_JaarboekTwente'18_v1Jaarboek Twente verschijnt dit najaar voor de 57e keer en is een uitgave van Uitgeverij Twentse Media. Cultuur, natuur en historie van deze streek krijgen zoals altijd aandacht in een reeks gevarieerde in full colour uitgevoerde artikelen. Dit jaar gaat de belangstelling vooral uit naar personen en families uit andere landen en culturen die door omstandigheden elders een toevluchtsoord moesten zoeken en op die tocht in Twente terechtgekomen zijn. Dat nieuwe toevluchtsoord zal ook een echt thuis kunnen worden als de oude en nieuwe bewoners van Twente elkaar kunnen leren kennen en ook gekend worden. Het Jaarboek Twente kunt u nu alvast reserveren!

Auteur signeert streekroman

17 juli 2017

Jaarboek Twente 2019 gepresenteerd in Diepenheim

17 juli 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *