Auteur signeert streekroman

Auteur signeert streekroman

Op zondagmiddag 4 december kunnen liefhebbers van streekliteratuur bij Restaurant Watermolen Bels aan de Bergweg in Mander kennis maken met de nieuwste Twentse streekroman “Marieke van de watermöl”. Het verhaal speelt zich af in het dal van de Mosbeek rond twee molenaarsfamilies en is vanwege een brede toegankelijkheid in het Nederlands geschreven. Voor staande Twentse uitdrukkingen is in een woordenlijst voorzien. Het 180 pagina’s tellende boek is geïllustreerd met tekeningen van Jan Jans.

Vanaf twee uur is de auteur- Peter van der Molen- aanwezig om desgewenst de aangeschafte boeken van een handtekening te voorzien. Uitgeverij Twentse Media is met een flinke voorraad van deze streekroman aanwezig zodat iedereen zich nog kan verzekeren van een echt Twents cadeau.

Voorafgaand aan de signeersessie zal een vertegenwoordiger van de uitgeverij het eerste exemplaar van deze streekroman overhandigen aan Pieter van der Vinne, voorzitter van de Stichting de Overijsselse Molen. Deze belangenbehartiger is in 1953 opgericht om watermolen Bels van de definitieve ondergang te redden en zet zich nu in voor alle molens in Overijssel.

Presentatie Jaarboek Twente 2017 & Twentse Almanak 2017

18 november 2016

Voorverkoop Jaarboek Twente 2018

18 november 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *