Presentatie Jaarboek Twente 2017 & Twentse Almanak 2017

Presentatie Jaarboek Twente 2017 & Twentse Almanak 2017

Op vrijdag 28 oktober werden het Jaarboek Twente 2017 en de Twentse Almanak 2017 gepresenteerd in Herberg de Pot te Markelo. Het jaarboek wordt voor de 56e keer uitgegeven en bevat weer een keur van artikelen over de cultuur, natuur en historie van deze streek.

Het eerste exemplaar van het Jaarboek werd aan de heer Henk van Gelderen overhandigd. Hij is oud fabrikant te Enschede en in de oorlog verzetsstrijder. Daarnaast waren er deze dag een aantal sprekers aanwezig. Zo waren er de heer Guus Goorhuis, eindredacteur van het Jaarboek en Froukje Demant. Daarnaast presenteerde Harry Nijhuis de nieuwe uitgave van de Twentse Almanak.

Tweede druk van "Het wichke van Bliednsteens bleek”

8 november 2016

Auteur signeert streekroman

8 november 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *