Nieje avonturen van Jipke en Jannöaken

Nieje avonturen van Jipke en Jannöaken

Jipke en Jannöaken
Jipke en Jannöaken

Op woensdag 1 oktober zal een wel heel speciale van Jip en Janneke verschijnen. Het zijn nieuwe vertalingen in het Twents over ‘Jip en Janneke’,  het overbekende boek van Annie M.G. Schmidt met tekeningen van Fiep Westendorp. We hebben beroemde Twentenaren bereid gevonden een fraaie Twentse vertaling te schrijven. Als bijzondere bijlage is er een CD beschikbaar waarop alle verhalen te beluisteren zijn. De meeste auteurs hebben hun eigen verhaaltjes ingesproken.

Nieuwe toekomst voor uitgeverij Twentse streekboeken

18 september 2014

Boekpresentatie Jipke en Jannöaken

18 september 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *